Hej

Jag heter Pär och arbetar med visuell kommunikation. Partho D&C hjälper dig med all grafisk kommunikation.

Vad Partho D&C erbjuder
För ditt företag tar jag fram strategier för grafisk kommunikation, profilprogram (brand new eller uppdateringar), kommunikationskoncept, förpackningsdesign, informationsmaterial, annonser, kampanjer, årsredovisningar, illustration, visualisering, etc.

Print, digitalt och socialt.

Dynamiska arbetsgrupper
Efter många år i byråvärlden valde jag att arbeta i nätverk för att själv kunna sätta samman de kompetenser som behövs inför och under ett uppdrag. Jag samarbetar tätt med copywriters, webbutvecklare, varumärkesstrateger, fotografer och illustratörer men har också tillgång till kompetenser inom retorik, PR och ledarskapsutveckling i mitt nätverk.

Oftast behövs inga projektledare men kan adderas till arbetsgruppen vid behov.

När det gäller trycksaksproduktion så har jag nära samarbeten med flera tryckerier och tar gärna hand om hela produktionskedjan – från brief till färdig trycksak.

Nätverket Göteborgs Kommunikationshus 
Kontoret som jag delar med andra medlemmar i Göteborgs Kommunikationshus ligger alldeles intill Drottningtorget i Göteborg. Här sitter fristående konsulter som med hjälp av kommunikation – extern och intern, varumärkesbyggande och säljande, individuell och organisatorisk, digital och mitt i verkligheten – bidrar till att företag och organisationer når nya mål. Idén med Göteborgs Kommunikationshus är att erbjuda exakt de kompetenser som kunden behöver i varje enskilt projekt.

Göteborgs Kommunikationshus erbjuder löpande inspirerande seminarier. Mer om detta hittar du på Götebors Kommunikationshus hemsida.