Kajskjul 8

Vid kajkanten i Göteborg ligger Kajskjul 8. Många kritikerrosade krogshower har spelats här och nya produceras. Förutom dessa helkvällar med god mat och dryck, lysande underhållning och besökare från hela landet erbjuder Kajskjul 8 också en unik och rymlig lokal för event mässor där de även bistår med planering, artistförmedling och restaurang för upp till tusentalet gäster.

UPPDRAG: Uppfräschning av varumärket. Befintlig grafisk identitet speglade inte dagens verksamhet, utbud och kompetens. Forna tiders starka koppling till grova balkar, dåtidens träbänkar och oktober­fester behöver tvättas bort och ersättas av en tonalitet som förmedlar dagens Kasjkjul 8: högkvalitativa krogshower, riktigt bra mat samt stor kompetens och erfarenhet kring att skapa och genomföra företags­event. Lokalen är renoverad, optimerad och erbjuder senaste PA-utrustning. Utbudet har breddats, höjts i kvalitet och kvantitet. Idag sprudlar det av förstklassaktiviteter i kajskjulet.

GENOMFÖRANDE: En ny grafisk identitet arbetades fram, med ny logga, nya färger och typografi. Tonalitet i bilder och texter omformas och går hand i hand med dagens kompetens och löften. En identitet som med tyngd, styrka och finess kan arbeta självständigt men också fungera som diskretare avsändare tillsammans med föreställningarnas egna grafiska koncept. Tre accentfärger togs fram som var och en representerar Kajskjul 8:as olika verksamhetsben: Show, Event och Sommarbistro. I arbetet utvecklades också en helt ny hemsida i samarbete med Grafi Technology.

Partho D&C levererar löpande grafisk form och kommunikation till Kajskjul 8, från korrespondenstryck, broschyrer och annonsmaterial för Kasjskjul 8:as egna varumärke samt utvecklar och förvaltar grafiska koncept för föreställningar, koncerter och shower – t ex annonsmaterial, posters och utskick i traditionella och digitala medier.

www.kajskjul8.se